Relev_video_mockup_4

Relevé

Opgaven lyder: skab en interaktivt web-oplevelse, inspireret af ballet-trinet “Relevé”. Løsningen er en reklame for Dansehallernes festival. Processen endte med at generere en del mere end webbanneret.

Klik på banneret nedenunder for at sætte gang i benene.

Relevé-buisiness-card-negative-shapes-of-legsReleve-dance-constructiion-animationRelevé-logotype-dance-animation_Relevé typeography

Relevé-analysis-of-ballet-positionsAnalyse af hver stilling i Relevé trinnet.Relevé-analysis-of-movementGenerering af bevægelsesformer ved analyse af ledenes bevægelser.Relevé-creation-of-shapes-from-analysisBevægelsesformer.Relevé-shape-analysis-typographyFormudvikling fra bevægelsesformerne.Relevé-alphabet-from-shapesAlfabet skabt af bevægelsesformerne. Denne retning blev droppet, da det gik for meget i retning af graffiti.Relevé-logo-marks-from-turning-shapesLogo-eksperimenter ud fra bevægelsesformerne.Relevé-pattern-from-shapesMønster-generering ud fra bevægelsesformerne.Relevé-negative-shape-of-legs-overlay-experimentNegativformerne mellem danserens ben danner et interessant udtryk.Relevé-harlekin-pattern-from-negativeshape-og-legsHarlekinmønster skabt fra mellemrumsformerne samt mønstrene fra bevægelsesformerne og logoerne.Relevé-logotype-with-patternsMønstrene som typografisk dekoration. Denne retning blev også droppet.Relevé-shape-wrap-typography-experimentEksperiment med logo og bevægelsesformer. Dette giver et for rodet udtryk.Relevé-color-experimentEksperimentering med farve. Dette bliver for mørkt og tungt til temaet ballet. Relevé-composition-experimentsUdforskning af kompositioner til banneret.Relevé-logotype-experiments-capitalsUndersøgelse af logotype.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *