Joshua Chronstedt Englar Portrait Digital Designer

Profil

Joshua Chronstedt Englar, PBA

Digital- & Motion Designer

Hej,

Som digital- & motion designer baseret i København, med adskillige års erfaring i branchen har jeg arbejdet som fast del af teams, og som freelancer inden for reklamebranchen og på digitale bureauer.

Jeg har en bred historik med planlægning og implementering af vellykkede digitale marketing kampagner og projekter på tværs af platforme og medier.

Min begejstring for digital design er centreret omkring Layout, Typografi, Illustration, Animation og Visuelle Identiteter, der tilsammen skaber effektive digitale projekter, der giver brugeren lyst til, at fordybe sig i produktet.

Min evne til, at overskue indviklede designprojekter, og finde ind til kernen af en opgave gør mig i stand til, at holde styr på milepæle og deadlines, så produktet kommer sikkert i mål – hvad end det handler om digitale produkter i form af apps, web eller motion graphics.

Når jeg arbejder som en del af et team falder det mig naturligt, at tage initiativ og har gerne rollen som igangsætter når der er brug for det.

Med en PBA i Interaktivt design fra DMJX (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole) og en uddannelse i Multimediedesign fra KEA (Københavns erhvervsakademi) er jeg rustet til at takle selv de mest komplekse visuelle kommunikationsopgaver.

Kontakt

joshua.brev@gmail.com

Partnere og kunder

Logowall-narrow-grid-01

Awards

Design_Matters_winner

Med projektet Friga vandt jeg første pladsen i Design Matters talent konkurence på DMJX i 2018. Derved fik jeg muligheden for at præsentere mit Bachelor projekt “Friga” foran designere fra Netflix, FIFA, Dropbox m.fl på den internationale konference “Design Matters” i København, September 2018.

Aalborg Universitet VR-challenge

Vores team vandt første pladsen ved Aalborg Universitets Virtual Reality-Challenge. Vi skabte et nyt virtual reality-tv-koncept til Nordisk Film.