Old-man-side-header-wide-room-cinema-4d

Halloween

Opgaven lyder: skab en animeret fortælling til Disney Channel i anledningen af Halloween. Historien skal vises i pauserne mellem kanalens udsendelser. Med udgangspunkt i Halloween brugte jeg temaet “fobier” som inspiration. Og for at sætte seerne – som er børn – i centrum af fortællingen, gav jeg hovedpersonen en slem fobi for børn.

Old-man-closeup-animation-cinema-4d Old-man-front-cinema-4d-animation-halloweenGirl-front-rainbow-animation-cinema-4d

Halloween-animation-storyboardStoryborad til animationen.old-man-character-developmentKarakter-udvikling af den ældre bange herre.Old-man-style-frameStyleframe til den ældre herre.old-man-front-expressions-referenceReference tegninger til 3d-modelleringen.Little-girl-styleframe-character-developmentKarakter-udvikling af den lille pige.Little-girl-style-frameStyleframe til den lille pige. Little-girl-lighting-testEksperimentering med lyssætning til scenen med den lille pige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>